Skip to content

Nyårsresume 2014.

02 januari 2015

Ja alltså, blir inte en supersnygg resumé av året som nyss tog slut. Men gör ett försök iaf 😄

Januari började med en hotellweekend i Göteborg med hela familjen! Härlig start! Februari fyllde Lillebror 4 år och vi kalasade lite! Köpte också mitt första gymkort någonsin!I mars så tog vi hem vår nya husvagn som vi förresten köpte i januari ja! Den 23 mars hade vi dop för Mini också.

I april ställer vi upp husvagnen i Hjo på försäsong och tillbringar nästan varje helg där fram till midsommar. Kommer också igång med löpningen. Maj bestod mest av fotboll för Lillis och träning för mig. I juni firade vi vår första bröllopsdag och då åkte vi till Göteborg och liseberg och var där i några nätter. Mycket härligt!

Juli startade med camping i Halmstad, sen camping på Orust. Hem några dagar och sedan två veckor i Västervik. Bilen gick sönder o det va lite hinder på vägen, men vi hade en fin semester ändå.
I augusti blev det några nätter på camping i Enköping, en jättefin camping som hette Bredsand. Blev besök i Uppsala också, fin stad!
I slutet av augusti och början på september var vi i Turkiet. I ❤️ Side!

September va mycket träning och sedan en avslutningsfest i Hjo med våra husvagngsvänner från försäsongen. Började också som medryttare på en härlig islandshäst, jättekul att ta upp hästintresset igen!

Oktober och november var det lugnt på resfronten. Började jobba igen 1:à oktober och maken gick hem på föräldraledighet. Ovant men roligt att va tillbaks på jobbet.

December var det också mest jobb som gällde, eller ja vi köpte ett hus också! 😄 så nu detta året i februari/mars blir det flytt till eget! *yeey* börjar vänja mig vid tanken nu. Vi avslutade december ungefär som året började, på hotellweekend med hela familjen i Göteborg och jul på liseberg!

Det va året i korthet. Mycket husvagn och resor. Härligt år! Hoppas att detta år bjuder på lika mycket roligheter, inte lika mycket resande kommer det inte bli, men mycket pyssel med nya lyan är jag rätt så säker på i alla fall!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/43d/5244607/files/2015/01/img_0767.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/43d/5244607/files/2015/01/img_0760.jpg

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: