Skip to content

Hittat så schyssta träningskläder på MMSports!

13 maj 2014

Kollade runt på nätet efter lite snygga träningskläder, de jag köpte först – för 3 månader sedan – har blivit FÖR STORA! *wiihoo*  Så nu måste lite nytt in i träningsgarderoben! Snygga kläder att ha till gymmet är ett bra sätt att öka motivationen att komma iväg och träna tycker jag. Schyssta kläder är så mycket roligare att träna i! Jag räknade ut att jag har haft mitt träningskort i 12 veckor nu, och har sedan dess varit på gymmet i snitt 4 ggr/ vecka. Det är ändå ganska mycket, så man behöver ha lite kläder att välja på eftersom de tvättas ofta!

 

Man märker snabbt att det finns ungefär lika många butiker som säljer träning- och hälsoprodukter som det finns maskrosor i vår trädgård…. Hur många som helst med andra ord! Inte alltid lätt att veta vilken butik som är seriös, har bra sortiment och priser etc.

 

Jag hittade MMSports och fastnade för den butiken! De har träningskläder (MASSA träningskläder!!!), träningstillbehör, kosttillskott, hälsoprodukter mm. Dessutom är butiken lätt att surfa runt i, sortimentet är stort och priserna är bra!

De har fraktfritt när man handlar över 499 kronor, prisgaranti och man alla betalningsalternativ finns ! (kort, förskott, faktura).

 

Just nu har de tex en kampanj med utvalda träningstoppar; köp 2, betala för 1 ! Hur bra är inte sådana kampanjer liksom?

Färdiga paket med kosttillskott fanns också, tummen upp för sådant! Perfekt för nybörjare och för att kunna testa på vad som passar just en själv!

 

mmsports

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: