Skip to content

Se om ditt tak!

13 mars 2014

Ja nu när våren är här så är det inte bara uteplatser och trädgårdar som behöver ses över!

Har man hus är detta en stor sak man måste ta hand om! Många saker är extra viktiga att de är som de ska, tex taket på huset.

När jag sitter och kollar runt på hemnet så ser man hus ibland som är så underbart fina och härligt inredda men så ser taket ut som hej-kom-och-hjälp-mig! Det är ju ingen höjdare alltså :-S Samma sak där det finns flera uthus eller liknande, de har ju också tak som måste tas om hand. Kan va en bra tanke att ha i huvudet när man går på husvisningar, kostar ju en del att lägga nytt också på uthus.

Huset här nedan tex; jättefint, ligger perfekt på landet tycker jag ….. Men taken bör nog få sig lite översyn inom det närmsta kan jag tänka mig utan att va en expert.

Taket på huset är ju otroligt viktigt att det är helt och tätt och man behöver se över det då och då, kolla så inga pannor gått sönder eller flyttat på sig så det inte kan komma in fukt och förstöra huset.

Att ha ett fräscht och framförallt helt tak är prio 1 tycker jag. Att sedan underhålla det genom att tvätta det eller rensa i hängrännor och stuprör från löv, mossa och annat som kan hamna där är A och O för att taket ska hålla sig i bra skick så länge som möjligt. Det är absolut en investering jag hade lagt en slant på varje år om jag hade varit husägare!

Om man, som jag, inte kan så mycket om tak och underhåll av tak så hade jag inte tvekat att höra av mig till en seriös firma som är specialiserad på just takbyten, taktvätt, skottning av snö på tak och sånt.

Svenska Takgruppen är ett företag som erbjuder alla tjänster man kan behöva för att taket ska ”må bra”!

20140313-072628.jpg
Våren är här! Man vill ju bara va ute och fixa och dona med hus och trädgård!

<a href=

20140313-140632.jpg

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: